Direct hulp nodig? Bel: 06 434 412 32

Last van wespen?

Wij bestrijden snel en bekwaam uw wespennest.

Of bel naar 06 434 412 32

Dit is onze werkwijze

1. Snelle service

“We komen zo snel mogelijk bij u langs om de situatie in te schatten. In 90% van de gevallen kunnen we het probleem direct verhelpen."

2. Transparant

“We zijn transparant over onze prijzen. Voordat we aan de slag gaan weet u precies waar u aan toe bent."

3. Bewust

“We zorgen ervoor dat de omgeving schoon en veilig wordt opgeleverd nadat wij de behandeling hebben afgerond.”

4. Gemakelijk

“Dat gaat heel gemakkelijk. U ontvangt een link van ons en kunt direct met een digitale link betalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond."

Last van ongedierte? Kies voor DRG Service

Bel of Whatsapp nu met DRG Service, het meest betrouwbare en ervaren ongedierte bestrijdingsnetwerk in de regio. Onze gecertificeerde experts staan klaar om snel en efficiënt ongedierte uit uw woning te verwijderen, en dat alles binnen uw budget. Neem nu contact op en maak een afspraak, zodat uw ongedierte snel verdwenen is!

Wat klanten zeggen

5/5
“Ik had een wespennest in mijn schuur. Heb gebeld en dezelfde dag nog ben ik geholpen. Ik heb ze gelukkig nooit meer gezien. Ik raadt DRG-Service aan. Vriendelijk personeel en reageerd snel .”
Wesley Vaders
Monster
5/5
Geweldige service en Ongediertebestrijding bij DRG-Service! Snel en professioneel geholpen bij mijn wespenprobleem. Deskundige bestrijders en een eerlijke prijs. Zeer tevreden met het resultaat!
Patrick Hogeland
Rijswijk
5/5
"Ik raad Ongediertebestrijding DRG-service ten zeerste aan! Ze reageerden snel op mijn verzoek en hebben mijn ongedierteprobleem efficiënt opgelost. Vriendelijke en professionele medewerkers. Topkwaliteit dienstverlening!"
Claudia van der Bleij
Den Haag

Vervelend, die wespen...

We komen er snel aan om u te helpen. In de tussentijd leest u hier de beste tips 

Als u gestoken wordt door een wesp en er geen allergische reactie optreedt, kunt u het volgende doen:

  • Verwijder de angel voorzichtig als deze is achtergebleven in de huid.
  • Reinig de steekplaats met water en zeep.
  • Breng een koud kompres aan om zwelling te verminderen.
  • Gebruik een pijnstillende crème of een antihistaminicum om pijn en jeuk te verlichten.

Hier zijn enkele tips om wespen op afstand te houden:

  • Sluit voedselbronnen buitenshuis goed af, zoals vuilnisbakken en compostbakken.
  • Houd zoetigheid en etensresten afgedekt wanneer u buiten eet.
  • Vermijd het dragen van sterke parfums of het gebruik van sterk ruikende cosmetica, omdat dit wespen kan aantrekken.
  • Controleer en repareer eventuele scheuren of openingen in ramen, deuren en muren, waar wespen kunnen binnendringen.

Wespen kunnen agressief worden als ze zich bedreigd voelen, vooral in de buurt van hun nest. Ze kunnen steken en dit kan pijnlijk en gevaarlijk zijn, vooral voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en een professional in te schakelen voor wespenbestrijding.

Als u een wespennest ontdekt, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen. Neem contact op met een gespecialiseerde wespenbestrijdingsdienst om het nest veilig te laten verwijderen.

U kunt een wespenbestrijdingsdienst bereiken door telefonisch contact op te nemen of via Whatsapp. Zorg ervoor dat u het probleem zo gedetailleerd mogelijk beschrijft, zodat ze u snel en efficiënt kunnen helpen.

De duur van het verwijderen van een wespennest hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het nest en de toegankelijkheid ervan. Over het algemeen kan een professionele wespenbestrijder het nest in één bezoek verwijderen.

Het wordt afgeraden om zelf een wespennest te verwijderen, omdat wespen agressief kunnen worden en steken. Het is het veiligst om een professionele wespenbestrijder in te schakelen om het nest op een veilige en effectieve manier te verwijderen.

Onze aanpak

Helder over werkwijze en onze prijzen

Claudia belde ons om drie uur in de middag. Om zes uur s’avonds zijn we een kijkje gaan nemen en konden zien dat het probleem goed direct aangepakt kon worden. We hebben het wespennest verwijderd en hebben hiervoor 89,- in rekening gebracht.

Neem vandaag nog contact op

Bel nu 06 434 412 32

Neem eenvoudig en snel contact met ons op via WhatsApp of via ons contactformulier. We werken efficiënt, snel en gebruiken alleen de beste materialen. Heeft u een wespen-nest en wilt u direct in contact komen met onze experts? Bel ons dan ook gerust!