WESPENNEST VERWIJDEREN

Heeft u last van een wespennest? Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten en helpen u graag van uw probleem af.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken of bel met 06 434 412 32. Wij helpen u binnen 24 uur, ook in het weekend!

WESPEN

Een zwart-geel gestreept lijfje van 17 tot 20 mm en een angel duidt op een wesp. Indien men rustig blijft zal de wesp ons niets doen.

Wespen zijn sociale insecten en leven daarom in kolonies. Binnen de kolonie spreekt men over werksters en de koningin. Ze bouwen nesten van fijn gekauwd hout, die zijn opgebouwd uit 6-hoekige kamers waarin de koningin haar eitjes legt. Nadat het larven geworden zijn, worden deze gevoed door de werksters.

Wespen zijn opruimers of jagers van andere insecten en worden als zodanig ingezet bij diverse gewassen om te voorkomen dat deze worden aangetast. Een ander nut, zoals de bij en hommel deze wel hebben, heeft de wesp niet. Een wespennest kan er heel mooi uitzien, echter zit niemand te wachten op hen aan- en afvliegen van deze zoemende, soms stekende, wezentjes.

Heeft u last van wespen? Wij nemen uw zorg graag uit handen.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.